Serwer wyłączony

Błąd serwera

Jeśli zauważycie jakieś błędy w grze, to proszę zgłaszać je tutaj.
Awatar użytkownika
smok7
Posty: 80
Rejestracja: 23 gru 2015, 16:28
Lokalizacja: Paradise
Kontaktowanie:

Błąd serwera

Post autor: smok7 » 04 sty 2016, 19:04

Od kilku (dwóch albo trzech) dni ciągle serwer wywala. I to nie tylko mnie, wszystkich graczy. I to zawsze w najmniej odpowiednich momentach, wczoraj w środku RP, dziś podczas tamowania Zombie Doga (konkretniej Thar to robiła, ale no już bez przesady, trzy razy próbowała i się dziewczyna już wkurzyła). Można coś z tym zrobić? Bo nie żeby coś, ale to zaczyna denerwować...

EDIT: A teraz na dodatek jest tak, że na postać można wejść, ale do serwera już nie
Ostatnio zmieniony 04 sty 2016, 19:07 przez smok7, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tharotah
Posty: 48
Rejestracja: 30 gru 2015, 19:49
Kontaktowanie:

Re: Błąd serwera

Post autor: Tharotah » 04 sty 2016, 19:06

Wkurzyła? Ja się po prostu... nie powiem. ;-;
Obrazek

Izro
Posty: 427
Rejestracja: 09 kwie 2015, 18:47
Lokalizacja: Wonderland.

Re: Błąd serwera

Post autor: Izro » 04 sty 2016, 19:25

Ognisty musiałby chyba zrestartować serwer. Nie ma mnie znowu w grze więc nie bardzo wiem jak to wywalanie wygląda.
'Get the f!ck off me
I’ll freak you the f!ck out
Cause' I chose to be free
F!ck your rules
Who are you to tell me
What I can and can’t do f!ck you b!tch
You just want to be me'

Awatar użytkownika
smok7
Posty: 80
Rejestracja: 23 gru 2015, 16:28
Lokalizacja: Paradise
Kontaktowanie:

Re: Błąd serwera

Post autor: smok7 » 04 sty 2016, 19:28

Po prostu sobie grasz, grasz a tu nagle wyskakuje "Odłączony, połączanie na nowo", a potem "Nasze zadanie serwera nie powiodło się :c"
Obrazek

Awatar użytkownika
Tharotah
Posty: 48
Rejestracja: 30 gru 2015, 19:49
Kontaktowanie:

Re: Błąd serwera

Post autor: Tharotah » 04 sty 2016, 20:00

Dodaj, że wyskakuje to w najmniej oczekiwanym momencie.
Obrazek

Awatar użytkownika
smok7
Posty: 80
Rejestracja: 23 gru 2015, 16:28
Lokalizacja: Paradise
Kontaktowanie:

Re: Błąd serwera

Post autor: smok7 » 04 sty 2016, 20:02

Napisałam to już xd
Obrazek

Izro
Posty: 427
Rejestracja: 09 kwie 2015, 18:47
Lokalizacja: Wonderland.

Re: Błąd serwera

Post autor: Izro » 05 sty 2016, 13:58

Jeśli nie macie już nic nowego do napisania tu to nie piszcie niepotrzebnie po prostu czekajcie na Ognika. Ja niestety nie potrafię czarować i nie zrobię by nagle się tu pojawił.
'Get the f!ck off me
I’ll freak you the f!ck out
Cause' I chose to be free
F!ck your rules
Who are you to tell me
What I can and can’t do f!ck you b!tch
You just want to be me'

Awatar użytkownika
Ognik
Administrator
Posty: 219
Rejestracja: 09 kwie 2015, 16:54
Lokalizacja: Stargard/Szczecin
Kontaktowanie:

Re: Błąd serwera

Post autor: Ognik » 05 sty 2016, 17:59

Szczerze mówiąc to nie znam przyczyny. Może macie słaby net lub za duży ping i przez to wywala.
A co do niemożliwości wejścia, to musiałem zrestartować router i zapomniałem zmienić IP na serwerze. Moja wina.
Obrazek
Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik

Do admina pisze się ze sprawami naprawdę wysokiej rangi, jako że jest to niezwykle zajęty człowiek lewek. :P

Zablokowany

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość