Nadszedł czas bym i ja przywitał się z Wami, wychodząc wreszcie na światło dzienne z ciemnej jamy zwanej nieśmiałością introwertyka.
Nazywają mnie Visenres (dla przyjaciół po prostu Vis). Taki tam że mnie nieco aspołeczny lew wyróżniający się od moich kocich braci nietypową "koroną" w postaci poroża. Wielu postrzega mnie jako niezbyt uprzejmego typa z rodzaju tych spod ciemnej gwiazdy. Nic jednak bardziej mylnego, biorąc pod uwagę że żaden z nich nigdy nie wyciągnął łapy by chociażby w małym stopniu przekonać się na własnej skórze czy faktycznie plotki pokrywają się z prawdą.
Krótko mówiąc od kiedy tereny IT zniknęły na długi czas, błąkałem się to tu to tam nie wadząc nikomu i tak jak cicho pojawiałem się by poznać nowe tereny, równie cicho i szybko znikałem. Dlatego niewielu mogło faktycznie mnie poznać. Teraz kiedy wieści o powrocie rodzimego IT dotarły do moich czujnych uszu, a zapach zapamiętany za dzieciaka wypełnił na nowo moje nozdrza, powróciłem do Was gotowy na nowe przygody, a może nawet i na nowe znajomości które będą w stanie przetrwać długie lata.
Jednak jak przystało na lwa, tkwię w objęciach snu przez większość doby. Z jamy wychodzę zazwyczaj późnym popołudniem bądź dopiero pod wieczór i to właśnie wtedy możecie się na mnie natknąć (chociaż zdarzają się pewne rzadkie i niespodziewane wyjątki).
Nie bój się lwa! Z reguły zamiast pożerać żywcem, po prostu będę się łasił xD
Serwer włączony całodobowo
Wita Was rogaty lewek!
Re: Wita Was rogaty lewek!
Witaj Visenres!
Życzę miłej gry i mam nadzieje, że uda nam się spotkać i pogadać

Vanitas vanitatum et omnia vanita
- DarknessKovu
- Moderator
Re: Wita Was rogaty lewek!
Cześć Vis! 
Również jestem introwertykiem, moje pierwsze miesiące gry w IT lata temu wyglądały tak, że przez większość czasu siedziałem najdalej jak tylko się dało i tylko kamerą podglądałem inne lwy. :'D
Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba i że będziemy mieć okazję razem pograć.

Również jestem introwertykiem, moje pierwsze miesiące gry w IT lata temu wyglądały tak, że przez większość czasu siedziałem najdalej jak tylko się dało i tylko kamerą podglądałem inne lwy. :'D
Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba i że będziemy mieć okazję razem pograć.

Zostałem moderatorem, żeby stać się parasolem.